Hlavní obsah

McCartney v 76 letech pojede turné s novým albem, na důchod nemyslí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paul McCartney se chystá na další světové turné k nové desce Egypt Station. Zatím nepřemýšlí o tom, že by odešel na odpočinek.

Foto: Live Nation

Paul McCartney

Článek

„Mluvil jsem s Williem Nelsonem o té věci s chozením na odpočinek, protože on je dokonce starší než já, a on řekl: Odpočinout si od čeho? Myslím, že tím řekl všechno. Odpočinout si od čeho?“ usmívá se McCartney.

Působí jako veselý a mladistvý člověk, ale v rozhovoru pro BBC upozornil, že má samozřejmě taky problémy a nežije mimo realitu.

„Můžu si postěžovat pianu nebo kytaře, je to skvělá terapie,“ řekl 76letý hudebník.

„Lidi si myslí, že když dosáhnete takové pozice jako já, tak nemáte už vůbec žádné problémy. Ale to je nerealistické. A jestli máte stejně jako já velkou rodinu, vždycky bude nějaký problém, i kdyby byl jen někdo nemocný,“ vysvětlil McCartney.

Foto: Petr Horník, Právo

„Velmi pravděpodobně většina lidí, které znáte, může mít problémy. I prezident Obama, i John Lennon, i Taylor Swiftová. My všichni máme problémy – a to nás dělá lidskými.“

„A je to svým způsobem dobrá věc. Nemyslím si, že bych chtěl žít v nějakém pohádkovém zámku, daleko od reality... Vždy se snažím být optimistický, jsem někde uprostřed – optimistický, ale realistický,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám