Hlavní obsah

Skupina Jelen pozvala na podzimní turné Míšu Tučnou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Jelen má za sebou první vystoupení letošní festivalové sezóny. O prázdninách ji čeká osm zastávek na festivalu Hrady CZ a dalších asi třicet v Čechách i na Slovensku. Nachystala už také podzimní turné. Přizvala si na ně speciálního hosta Míšu Tučnou, dceru legendy české country Michala Tučného.

Letošní turné kapely Jelen bude ve znamení pocty Michalu TučnémuVideo: Universal Music

 
Článek

Frontman kapely Jindra Polák k tomu říká: „Stodola Michala Tučného byl první festival, na kterém jsme kdy hráli. Když jsme se dozvěděli, že po patnácti letech existence skončila, zamrzelo nás to. S konečnou platností jsme si uvědomili, jakého jsme měli v Michalovi úžasného předchůdce, a jak silně ho vnímáme jako jeden z lokálních kořenů naší muziky. On pro náš oblíbený žánr udělal nejvíc.“

Letošní Jelen Tour 2018 tedy zahrají na počest Michala Tučného. „A přizvali jsme k tomu i naši kamarádku Míšu Tučnou. Na koncertech zazní Jelení písničky i skladby Míšina táty,“ dodal.

Koncertní turné začne 16. listopadu v Herálci a bude pokračovat přes Most (17. 11.), Hradec Králové (21. 11.), Olomouc (22. 11.), Liberec (24. 11.), Třebíč (30. 11.), Český Těšín (9. 12.), Brno (10. 12.) a skončí v Praze (15. 12.).

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám