Hlavní obsah

Sabina Křováková představuje novou skladbu a videoklip Jako dřív

Právo, jaš, kul

Zpěvačka Sabina Křováková přichází s novým singlem a videoklipem Jako dřív. Po loňských duetech s Jakubem Děkanem (Nechceme být spolu) a Xindlem X (Věčně nevěrná) tak opět nabízí sólovou skladbu. Hudbu k ní složil Lukáš Bundil ze skupiny Slza, text napsal Xindl X. Na Novinkách.cz má premiéru.

Nový klip Sabiny KřovákovéVideo: Archív zpěvačky

 
Článek

Zvuk písně ukazuje, že se zpěvačka posouvá od rockových skladeb k poprockovým. „Loni jsem byla na turné se Sebastianem. Xindl X křtil na pražském koncertu jeho desku a viděl i můj koncert s kapelou. Seznámili jsme se a bavili o případné spolupráci. Potom mi zavolal a nabídl mi, jestli bych s ním nazpívala duet k filmu Věčně tvá nevěrná. Byla to pro mě čest, tím spíš, když se mi písnička, kterou pro nás připravil, moc líbila. Také mi nabídl dvě sólové skladby a jednou z nich je právě Jako dřív,“ vysvětluje Křováková.

Finální podoba písně vznikala asi půl roku, přičemž v mezičase procházela aranžérskými obměnami. Výsledný tvar jí dal producent Ondřej Fiedler.

„Klip jsme natáčeli loni na konci roku. Chtěli jsme to stihnout předtím, než začne zima. V listopadu jsme točili v ulicích Prahy a v prosinci v nejmenším českém kině MAT na pražském Karlově náměstí, kde k nám byli velmi milí a vstřícní. Technicky jsme klip dokončili letos v dubnu, protože jsme čekali na finální verzi písničky,“ říká zpěvačka. Hlavní roli v klipu si s ní zahrál její kamarád Honza Wippler.

Foto: Lenka Hatašová

Sabina Křováková.

V pátek po sedmnácté hodině bude videoklip uveden v televizní premiéře na Óčku, v 19 hodin pak na zpěvaččiných sociálních sítích.

Sabina Křováková má aktuálně naplánovanou řadu koncertů. „Budu hrát se svou kapelou a všude zazní i písnička Jako dřív. Na jaře, v létě a především v listopadu a prosinci se představím jako host na koncertech Xindla X, se kterým budu zpívat náš duet Věčně nevěrná,“ uzavírá.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám