Hlavní obsah

Kryštof v novém klipu vzpomíná na koncerty na Strahově

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Kryštof vystoupila loni v září dvakrát na Strahově v Praze, kde oslavila pětadvacet let své existence a kam si pozvala i několik hostů. Aktuálně vydává nový singl Naviděnou, který pochází z kompilačního alba 25. Singl doprovází klip, jenž je poskládaný ze záběrů z uvedených koncertů.

Nový klip skupiny Kryštof Video: Universal Music

 
Článek

Album 25 vyšlo v červnu loňského roku a letos se stalo již pětkrát platinovým. Mapuje tvorbu kapely Kryštof od písničky Lolita, která byla jejím prvním singlem a současně hitem, jenž jí pomohl v následující cestě mezi českou poprockovou elitu. Kolekce je pak doplněná o čtyři nové skladby, mezi kterými je i čerstvý singl Naviděnou.

„Naviděnou je píseň o čtyřicátnictví, rodičovství, nadšení z každé životní etapy a s úsměvem kombinuje naše vzpomínky na dětství s budoucností. Jako náplň videoklipu jsme si vybrali koncert na Strahově, který nám vždy bude připomínat, že i v tak brzkém věku se člověku může splnit jeho celoživotní sen,“ řekl o písničce zpěvák a kytarista Richard Krajčo.

Naviděnou byla stejně jako další tři nové skladby natočena v New Yorku, a to pod vedením Yarona Fuchse, který produkoval i alba Srdcebeat a Inzerát, a Ondřeje Fiedlera, jenž je mimo jiné producentem alb Lenny nebo kapely Mirai.

Kryštof nedávno dokončil vyprodané divadelní turné, rovněž připravuje DVD ze dvou zářijových strahovských koncertů.

Sedm řadových alb, dva živé záznamy, jedna výběrovka a album remixů. To je dosavadní výčet z diskografie kapely, která poslední léta naplňuje největší haly, prodává desítky tisíc alb a jejíž koncerty jsou zážitkem.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám