Hlavní obsah

Rod Stewart o Eltonovi: Řeči o posledních koncertech smrdí komercí, je to nepoctivé

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Rod Stewart nevěří na vyhlašování „rozlučkových turné“. Celé je to podle něj jen finta, jak vydělat ještě víc peněz, je to nepoctivé a smrdí to. Reagoval tak na Eltona Johna, který slibuje poslední turné.

Foto: Profimedia.cz

Elton John

Článek

”Nikdy jsem o tom nemluvil a když půjdu do důchodu, nebudu dělat žádné prohlášení,“ poznamenal Stewart.

Rozlučková turné jsou podle něj nepoctivá. Eltonovi prý poslal k tomu tématu i e-mail, ale odpovědi se nedočkal. Když lidé dělají humbuk kolem posledních koncertů, smrdí to podle něj snahou prodat víc lístků.

Foto: Petr Horník, Právo

Britský zpěvák Rod Stewart.

Většinou to tak v pop music opravdu bývá. Zpěváci a skupiny často lžou o tom, že končí. Pak přijde druhé poslední turné a pak další a další. Na druhou stranu kapela Black Sabbath oznámila definitivní konec všech turné a dodržela to.

Není vyloučeno, že tentokrát to Elton John, který už není nejmladší, myslí vážně. „Myslel jsem, že budu jako Ray Charles a B.B. King - navždy na turné. Mé priority se ale změnily. Máme děti a to nám změnilo životy,“ tvrdí Elton.

Reklama

Výběr článků

Načítám