Hlavní obsah

Kylie Minogue by chtěla nazpívat duet s Lady Gaga

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue prozradila, že by si chtěla zazpívat duet se svou americkou kolegyní Lady Gaga. Řekla to o víkendu v rozhovoru na rozhlasové stanici BBC Radio 2.

Foto: ČTK

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue

Článek

Stalo se to v okamžiku, kdy odpovídala na otázku jednoho z fanoušků na toto téma. Sdělila, že nápadů by měla několik, ale nechce se jí o společný duet s někým usilovat.

„Všechny duety, které jsem v průběhu let nazpívala, ke mně přišly samy od sebe, takže nemám ve zvyku s tím aktivně chodit za lidmi. Ale nemám mnoho duetů s ženami, takže bych si velmi ráda zazpívala s Lady Gaga nebo někým podobným. To by bylo neskutečné,“ řekla Kylie Minogue, které už 6. dubna vyjde čtrnácté řadové album Golden.

Foto: ČTK

Americká zpěvačka Lady Gaga.

Australská popová hvězda ještě dodala, že ať už nazpívá jakýkoli duet, velmi těžko překoná společnou skladbu s krajanem Nickem Cavem Where the Wild Roses Grow z roku 1995. Tu považuje za jednu z nejsilnějších ve své kariéře vůbec.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám