Hlavní obsah

Nová alba: Beth Hart & Joe Bonamassa, Craig David či Glen Hansard

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové album Black Coffee přijede americká zpěvačka Beth Hartová představit v listopadu do Prahy. Na desce se s ní podílel kytarista Joe Bonamassa. Novinku vydali i Craig David či Glen Hansard, hlásí se též japonští metalisté Loudness.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Beth Hart & Joe Bonamassa: Black Coffee

Foto: J & R Adventures

Nová alba

Spolupráce americké bluesrockové zpěvačky Beth Hartové a kytaristy Joea Bonamassy přinesla třetí společné album Black Coffee. Nabízí deset skladeb, na kterých se kromě ústřední dvojice podílel i producent Kevin Shirley. Sáhli po skladbách, které proslavili Etta Jamesová, Ike & Tina Turnerovi, Steve Marriot, Ella Fitzgeraldová, Lucinda Williamsová nebo Waldeck.

Craig David: The Time Is Now

Foto: Sony Music

Nová alba

Birtský zpěvák Craig David se představuje na svém sedmém studiovém albu. V některých písních na něm se jako hosté objevují členové kapely Bastille, JP Cooper nebo americký raper GoldLink. Stylově se kolekce řadí do oblasti r’n’b.

Loudness: Rise To Glory

Foto: earMusic

Nová alba

Japonská metalová formace Loudness nabízí již sedmadvacátou kolekci Rise To Glory. Mísí na ní základní metalové odnože, zůstává přitom dostatečně melodická. Navázala na to dobré, pod co se na scéně od roku 1981, kdy vznikla, podepsala.

Glen Hansard: Between Two Shores

Foto: Indies Scope

Nová alba

Třetí sólová nahrávka skladatele, zpěváka a kytaristy Glena Hansarda reflektuje, jak už je patrné z názvu (Mezi dvěma břehy), jeho tulácký charakter a věčné hledání, které nemá konce.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám