Hlavní obsah

Jeden z nejznámějších DJ's na světě Alan Walker míří na Beats for Love do Ostravy

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Jednou z potvrzených hlavních hvězd letošního ročníku festivalu Beats for Love, který se šestým rokem uskuteční v Ostravě, je norský hudebník Alan Walker. Teprve dvacetiletý DJ a producent se ve světě nejvíce proslavil se svým hitem Faded, který za dva roky nasbíral na Youtube neuvěřitelných 1,4 miliardy zhlédnutí, devět miliónů lajků a získal platinovou desku v deseti zemích.

Norský hudebník a DJ Alan Walker

Článek

„Jde o jednoho z komerčně nejúspěšnějších producentů současnosti a my jsme moc rádi, že jsme ho pro náš festival získali,“ doplňuje ředitel festivalu Kamil Rudolf.

V září minulého roku vydal Alan Walker nový singl nazvaný All Falls Down, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Noah Cyrus, což je mladší sestra slavné Miley Cyrus. „Tento song rovněž stojí na počátku nové kampaně nazvané World of Walker, která bude obsahovat více nových singlů, videoklipů a dalších překvapení. Kdo ví, možná se od tohoto mladého Nora žijícího v Anglii dočkáme rovnou celého alba,“ říká mluvčí festivalu Matyáš Ožana.

Vedle Alana Walkera vystoupí na hlavní festivalové scéně také britský multiinstrumentalista Youngr, který při svých vystoupeních používá až deset hudebních nástrojů. „O Youngra jsme letos hodně stáli, vždyť za minulý rok absolvoval na 80 vystoupení po celém světě včetně amerického a evropského turné, která byla beznadějně vyprodaná,“ představuje jednu z dalších hvězd Rudolf.

Festival Beats for Love se koná od 4. do 7. července 2018 v industriálním parku Dolní Vítkovice. Téměř 400 umělců z celého světa vystoupí i letos na více než deseti pódiích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám