Hlavní obsah

Justin Timberlake vydá nové album

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký zpěvák Justin Timberlake vydá nové studiové album Man of the Woods. Dostane se na trh již 2. února. Vydání počinu oznámil prostřednictvím videa, ve kterém prozradil, že ho při tvorbě inspirovali jeho syn, manželka a rodina.

Foto: Petr Horník, Právo

Americký zpěvák Justin Timberlake.

Článek

„To album je více než to minulé. Je o tom, odkud pocházím. Je osobní,“ vyjádřil se v klipu, v němž kromě něho, jeho ženy Jessiky Bielové a jejich synka lze vidět i zpěváka a producenta Pharrella Williamse. Podle vizuálu i hudebních ukázek ve videu by album mohlo být průnikem popu a akustických žánrů, tedy folku, country či blues.

Timberlake loni v rozhovoru pro AMP Radio řekl: „Myslím, že to, kde jsem v Americe vyrůstal, má na mě stále velký vliv. Vyrůstal jsem v Tennessee, Memphis je známý jako rodiště rock’n’rollu, ale je také domovem bluesové hudby a Nashville je hned za rohem, takže je tam i spousta country hudby.“

Dva dny po vydání alba se zpěvák představí jako hlavní hudební hvězda nejsledovanějšího televizního přenosu v USA – Super Bowlu 2018.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám