Hlavní obsah

Monkey Business mají vánoční trojkoncert a finišují novou desku

Novinky, Stanislav Dvořák

Čeští funk-popoví harcovníci zvou na předvánoční trojkoncert do Lucerna Music Baru (12., 13. a 14. prosince). Jejich nová zpěvačka Tereza Černochová tvrdí, že být na turné s Monkey Business je „prostě boží“.

Foto: 2media

Monkey Business

Článek

Už sedmnáct let kočují Monkey Business po pódiích, vydali hromadu desek a první  rok s nimi působí i zpěvačka Tereza Černochová.

„První sezóna s Monkey Business? Na to neexistuje jedno slovo. Anebo vlastně jo... prostě boží! Moc šťastná tam jsem,“ řekla Tereza Černochová.

Foto: Jan Malíř

Zpěvačka Tereza Černochová

„Každý koncert bude něčím ojedinělý a možná se na nich objeví i lidé, které byste nečekali. Hrát na jednom místě tři dny po sobě je pro nás nezvyklé, ale na Lucernu se každý rok moc těšíme a dlouho dopředu se na ni připravujeme. Dejte si vánoční dárek dříve než 24. prosince, vezměte kamarády a přijďte za námi před Vánoci do Lucerny,“ zve zpěvák Matěj Ruppert.

V roce 2018 vyjde nová deska, právě teď se skupina snaží „texty sladit s hudbou“. Jarní i podzimní turné 2017 absolvovala s novou laserovou show, kostýmy i aranžemi skladeb. To vše bude k vidění i na předvánočních koncertech v Lucerna Music Baru. Předprodej vstupenek na koncerty zajišťuje Ticketpro, Ticketportal, Goout, Eventime a Lucerna Music Bar.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám