Hlavní obsah

Výtvarnice Eliška Podzimková připravila video pro skupinu ILLE

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká kapela ILLE, v jejímž čele stojí zpěvačka Olga Königová, navazuje na své úspěšné debutové album Ve tvý skříni singlem a lyric videem Pohádky. Jeho autorkou je světově uznávaná česká výtvarnice Eliška Podzimková. Premiérově jej představují Novinky.cz.

Lyric video k nové skladbě kapely ILLEVideo: Archív kapely ILLE

 
Článek

Jeho hlavním tématem jsou nevyřčené bubliny ve vztazích. Königová ho zpívá z mužské perspektivy a v mužském rodě. O klip se postarala výtvarnice Eliška Podzimková.

Ta se v současné době věnuje fotografii, grafice, animaci a ilustraci. Pracovala na marketingu pro jednu z newyorských filmových škol. Tam vytvořila a obsadila titulní stránku newyorského deníku Metro nebo spoluvytvářela instagramovou prezentaci amerického časopisu Vogue. Na kontě má práci pro britského kuchaře Jamieho Olivera.

„Singl i celá spolupráce s touhle kapelou je taková, jak mám rád. Kde jsme minule skončili, tam navazujeme a pokračujeme. Posunujeme se dál, prožíváme příběh, a to je důležité,“ říká producent skladby Dušan Neuwerth.

Skupina ILLE má za sebou úspěšný rok, kdy kromě vybraných festivalů věnovali čas přípravám na chystané album a vyráží na společné turné s Michalem Hrůzou.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám