Hlavní obsah

Nová DVD: Válka o planetu opic, Panství Downton a Assasin

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva roky po událostech Úsvitu planety opic začíná děj sci-fi Válka o planetu opic. Vychází i šestá série Panství Downton. V Číně 9. století se odehrává film Assasin.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Válka o planetu opic

Nová DVD

Z inteligentního šimpanze Caesara se stal vůdce společenství opic a okolnostmi je mu vnucena nová role válečného generála. Situace jeho opičího klanu je totiž katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou. Ztráty opičího společenství jsou obrovské a Caesar cítí bolest z každé smrti. Nastupuje na cestu pomsty.

Válka o planetu opic, USA 2017, sci-fi thriller, 143 min., režie: Matt Reeves, hrají: Andy Serkis, Woody Harrelson, Judy Greerová, Steve Zahn a další.

Panství Downton

Nová DVD

Mezinárodně populární seriál britské stanice ITV dospěl do své závěrečné sezóny. Vyprávění zasazené do roku 1925 uzavírá osudy šlechtické rodiny Crawleyových a jejich služebnictva. Některé čeká štěstí, jiné trápení a někoho nadějné vyhlídky.

Panství Downton, VB 2015, 9 hodin., režie: Minkie Spiro, Philip John, Michael Engler, David Evans, hrají: Hugh Bonneville, Martin Walsh, Laura Carmichael, Jim Carter a další.

Assasin

Nová DVD

Hrdinkou je profesionální vražedkyně Nie Yinniang, která poté, co selže ve svém úkolu, dostává od své paní rozkaz vrátit se do rodného kraje a zabít muže, jemuž byla kdysi přislíbena - svého bratrance, který dnes velí největší vojenské oblasti v severní Číně.

Assasin, Tchaj-wan/ Čína/ Hong Kong, 2015, 105 min., režie: Siao-sien Chou, hrají: Qi Shu, Chen Chang, Satoši Cumabuki, Ethan Ruan a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám