Hlavní obsah

Duel ani Superdebata nedosáhly miliónové sledovanosti

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrteční předvolební diskusní Nova Duel, ve kterém se od 19.55 střetli na televizi Nova v přímém přenosu Andrej Babiš a Lubomír Zaorálek, přilákal k televizní obrazovce 931 tisíc diváků starších patnácti let. Pořad se stal nejsledovanějším televizním programem čtvrtečního večera.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Zleva předseda TOP 09 Miroslav Kalousek a předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Článek

Následná čtvrteční Superdebata nazvaná Poslední slovo s deseti lídry politických stran a hnutí majících šanci dostat se ve volbách do Sněmovny se vysílala rovněž v přímém přenosu na ČT 1 i ČT 24, ale až od 21.30. Zúčastnili se jí i Babiš se Zaorálkem, kteří se z Novy sídlící na Barrandově za necelých dvacet minut dopravili na Vyšehrad do Paláce kultury, kde se diskuse konala.

Na ČT 1 upoutala Superdebata 551 tisíc diváků a na stanici ČT 24 ji zhlédlo 271 tisíc diváků. Dohromady se dívalo 822 tisíc lidí.

Větší přízeň diváků než Superdebata na ČT 1 získaly seriály Ohnivý kuře na Primě (693 tis. diváků), Vyprávěj na ČT 1 (658 tisíc diváků) a také zábavná Všechnopárty s Karlem Šípem (618 tis. diváků), která se vysílala těsně před zahájením Superdebaty na ČT 1.

Reklama

Výběr článků

Načítám