Hlavní obsah

Na Marilyna Mansona spadla při koncertu dekorace, musel do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký rocker Marilyn Manson skončil v sobotu v nemocnici poté, co na něj při koncertu v New Yorku spadla uvolněná část dekorace. Informovala o tom v neděli agentura AFP a také server deníku New York Times. Zprávy o zdravotním stavu provokativní hvězdy zatím nejsou k dispozici.

Foto: Profimedia.cz

Marilyn Manson

Článek

Podle videa, které na server YouTube a na sociální sítě nahráli fanoušci, byl právě 48letý Manson uprostřed písně Sweet Dreams, když na něj spadla dekorace v podobě dvou obřích překřížených pistolí.

Kapela ještě chvíli hrála, zatímco se několik lidí, kteří přiběhli ze zákulisí, pokoušelo zpěváka zpod dekorace vyprostit. Přestala, až když to začalo vypadat, že je situace zřejmě vážnější.

Marilyn Manson, jehož pravé jméno je Brian Warner, postavil od 90. let minulého století svou kariéru na image rockového antikrista. Nehoda se stala jen několik dní poté, co vyšlo jeho desáté album Heaven Upside Down.

Reklama

Výběr článků

Načítám