Hlavní obsah

Selena a Elle k Woodymu. Newyorský lišák získal do filmu dvě krásky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový a dosud bezejmenný film newyorského režiséra Woodyho Allena bude mít dvě ženské hvězdy - mladé herečky Selenu Gomezovou a Elle Fanningovou.

Foto: Jon Pack

Elle Fanningová v americkém filmu Sidney Hall

Článek

Není jasné, co přesně budou dívky hrát. Elle je už v devatenácti letech docela uznávanou herečkou, která se dostala do velmi slušných filmů jako Babel, Podivuhodný případ Benjamina Buttona nebo Trumbo.

Foto: kviff.com

Komedie How to Talk to Girls at Parties (Jak balit holky na mejdanech)

Naposledy natočila výbornou komedii Jak balit holky na mejdanech, která originálním způsobem spojila témata britského punku a mimozemských civilizací s komediální romancí.

Foto: Momentum Pictures

Selena Gomezová ve filmu Dubious Battle

Selena je spíše popová zpěvačka, ale ve filmech se také objevuje. Byly to mimo jiné snímky jako Sousedi 2, Hotel Transylvánie, Bez kormidla, Závod s časem a Sázka na nejistotu. Dvojici doplní herec Timothee Chalamet.

Woody Allen jako obvykle tají, o co ve filmu půjde. Točí ho pro Amazon Studios, stejně jako v případě filmů Cafe Society a novinky Wonder Wheel.

Tu natáčel na Coney Islandu v New Yorku. „Film se odehrává na onom místě v roce 1950 nebo 1951, nemůžu si vzpomenout. Vyrůstal jsem nedaleko a často jsem tam chodil, ale nikdy jsem nešel ani na jednu z atrakcí,“ řekl režisér. Coney Island je poloostrov s velkým lunaparkem.

V tomto historickém snímku si zahráli mimo jiné zpěvák Justin Timberlake a Kate Winsletová.

Reklama

Výběr článků

Načítám