Hlavní obsah

Akta X se natáčí, diváci se mohou těšit na rok 2018

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Slavný seriál z devadesátých let Akta X se neustále vrací i nevrací. Některé zprávy se ukázaly jako předčasné, ale tentokrát to vypadá definitivně. Server TV Line uvedl, že se začala natáčet jedenáctá řada.

Foto: Studio Fox

Akta X

Článek

David Duchovny si zopakuje roli agenta Muldera a jeho spolupracovnici agentku Scullyovou hraje samozřejmě Gillian Andersonová. Mitch Pileggi si zahraje Waltera Skinnera a William B. Davis tajemného kouřícího muže.

Server IMDB tvrdí, že sérii režíruje samotný Chris Carter, ale server TV Line nyní uvedl, že to jsou dvě nové režisérky Carol Bankerová a Holly Daleová. První z nich dříve spolupracovala na scénářích Akt X a druhá režírovala epizody seriálů jako Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Grimm, Timeless a Reign.

Akta X začínala už v roce 1993 a tehdy patřila k nejlépe hodnoceným a nejsledovanějším sériím. Po pauze se vrátila na obrazovky v roce 2016. Reakce na první díl nebyly nadšené. Další díly ale už kritici vzali na milost.

Reklama

Výběr článků

Načítám