Hlavní obsah

Muzikanti v Přerově vzpomenou na Chestera Benningtona

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 3. srpna se v Přerově odehraje akustický koncert, který bude vzpomínkou na nedávno zesnulého zpěváka skupiny Linkin Park Chestera Benningtona. Začne v 18 hodin na Náměstí přerovského povstání a muzikanti si na něm připomenou osobnost a tvorbu muže, jenž letos v červenci v jednačtyřiceti letech spáchal sebevraždu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Chester Bennington stál v čele kapely Linkin Park.

Článek

„Linkin Park pro mě byla a je zásadní kapela, která mi změnila život, a Chester pro mě byl něco víc než člověk. Jeho smrt ve mně vyvolala neskutečnou prázdnotu, ze které se asi nikdy nevzpamatuju. Proto mi uspořádání vzpomínkového koncertu přišlo jako přirozená věc,“ řekl Novinkám.cz hlavní organizátor akce, zpěvák skupiny Critical Acclaim Petr Kadlec.

Foto: archív kapely

Vystoupí i skupina Critical Acclaim.

Na koncertu vystoupí kapely Critical Acclaim, Brixtn, NSOS, Cookies a Kowall Company. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován Lince bezpečí České republiky, která patří do celosvětové organizace prevence proti sebevraždám.

Reklama

Výběr článků

Načítám