Hlavní obsah

Akční kovbojka v hávu tajných služeb

Právo, cg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přitažlivý název Mé jméno je Nikdo vybrala pro svou prvotinu americká spisovatelka Kristen Orlandová. V překladu Kateřiny Kuncové ji vydal Mystery Press.

Foto: nakladatelství Mystery Press

Obal knižní prvotiny americké spisovatelky Kristen Orlandové.

Článek

Vypráví příběh sedmnáctileté Reagan Elizabeth Hillisové, od mládí cvičené budoucí agentky Černých andělů, složky amerických sil určených pro supertajné operace. Právě se zamilovala do Luka, toužícího stát se studentem West Pointu. Neúspěšná operace jejích rodičů, dosud úspěšných příslušníků Černých andělů, při osvobození amerických rukojmích drogového bosse Torrese ale ukončí inkognito dívky. Mluví osmi jazyky, absolvovala bojové stáže v Německu, Rusku, Izraeli, USA a právě s Lukem a přáteli rodičů se vydává do kolumbijského Torresova centra, aby je osvobodila.

Akční příběh pro dospívající sklízí podle prvních ohlasů amerických čtenářů úspěch. Reagan jediná pozná, že akce na osvobození rodičů ještě na území USA je špatně vedená. Proto se rozhodne sama zapojit do boje.

Čtivý příběh, vypovídající víc snad jen o dívčině postavě, bude mít pokračování. Zloduch Torres, kdysi cvičený jako Černý anděl, totiž uprchl.

Reklama

Výběr článků

Načítám