Hlavní obsah

Nazareth zahrají v Praze, Brně a Ostravě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezničitelná rocková kapela Nazareth se vrací do Česka pravidelně. Skupina existující téměř půl století se letos ukáže v Praze, Brně a Ostravě během září.

Foto: archív kapely

Nazareth. Pete Agnew vpravo.

Článek

Na 28. září mají Nazareth objednané Sonocentrum Brno, 29. září Lucernu v Praze a 30. září Bonver Arénu (hala Tatran) v Ostravě.

Nazareth slíbili, že zazní novější skladby i nejslavnější hity Love Hurts a Dream On, které patří mezi 100 nejlepších skladeb všech dob podle prestižního časopisu Rolling Stone. Zpěvákem skupiny Nazareth je Carl Sentance (od začátku roku 2015), bývalý zpěvák švýcarských Krokus i britského Geezer Butler Bandu, který spolupracuje také s klávesistou Deep Purple Donem Aireym.

Nazareth vznikli v roce 1968 a s debutovým albem přišli v roce 1971. Vydali spoustu desek, v posledních letech třeba The Newz, vytříbené retro s perfektními riffy i strhujícím chraplákem tehdejšího zpěváka Dana McMaffertyho, a také desku Rock’n’roll Telephone.

„Fanoušci od nás můžou očekávat stále to samé – zatraceně dobrou show,“ vzkazuje kapela.

„Album Rock’n’roll Telephone (2014) je pro nás stále aktuální. Takže nemyslíme, že bychom vydali něco nového dříve než za rok. Ale nikdy neříkejte nikdy a nechme se překvapit.“

Lístky jsou v síti Ticketpro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám