Hlavní obsah

Mighty Sounds s Gogol Bordello i Hentai Corporation

Právo, šíd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třináctý ročník multižánrového festivalu Mighty Sounds se uskuteční od 14. do 16. července na letišti Čápův dvůr v Táboře. Letošní program tvoří zahraniční soubory Gogol Bordello, Dubioza Kolektiv, Agnostic Front nebo The Adicts i domácí Hentai Corporation, Sto zvířat, Buzerant či Fast Food Orchestra.

Foto: archív Mighty Sounds

Přijedou i Gogol Bordello.

Článek

Novinkou je akustická Black Coffee Stage, na které vystoupí kapely v unplugged podobě. V nové chill zóně, kde se bude nacházet, zahrají jak skupiny, které budou na festivalu prezentovat klasické sety, tak interpreti, kteří se jinde v programu festivalu neobjeví.

Chystá se i rozšíření nabídky dobré kávy a snídaně v kempech, v areálu bude dostatek stánků s nabídkou kvalitních pokrmů. Sportovní doprovodný program festivalu je také bohatý, počínaje turnajem ve fotbale, nohejbalu či pétanque a skandinávskými hrami kubb a mölkky konče. Letos poprvé se chystá i diskusní panel Otázka punku.

Organizátoři se také rozhodli pomoci v místě, kde se akce koná, a domluvili se s Aeroklubem Tábor na tom, že se budou podílet na opravách a úpravách příjezdových cest na letišti. První fáze úprav proběhla v uplynulých dnech.

Vstupenku na festival lze v předprodeji pořídit od 1450 Kč, na místě bude stát 1600 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám