Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Piráti vládnou poloprázdným kinům

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouhých 38 409 lidí stačilo za víkend na první místo žebříčku návštěvnosti kin. Opět patří filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta.

Foto: Falcon

Johnny Depp

Článek

Herec Johnny Depp se vrátil jako ikonický pirát v akční pohádce/komedii. Původní koncept se už poněkud unavil, ale pár lidí ještě na Deppa zajde.

Mumie je nový film s Tomem Cruisem. V Egyptě chtěla před dvěma tisíci lety jedna velmi ambiciózní princezna Ahmanet (Sofia Boutella) převzít vládu. Neváhala se spojit s temnými sílami a provádět věci, z nichž tuhla krev v žilách. Potrestali ji mumifikací zaživa a pohřbili tak, aby ji nikdo nenašel. Jenže našel.

O dva tisíce let později se v místě jejího věčného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton (Tom Cruise) a archeoložka Jenny Halsey (Annabell Wallis). Ti nešťastnou náhodou objevili Ahmanetin sarkofág, který nechala Jenny urychleně převézt do Londýna k dalšímu zkoumání.

Třetí místo patří komiksové adaptaci Wonder Woman. Klasický letní komerční film přijali čeští diváci s celkem vlažným zájmem, zato v Libanonu vyvolal pozdvižení. Byl zakázán, protože v něm hraje izraelská herečka a modelka Gal Gadotová.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta38 409
2.-Mumie31 881
3.2.Wonder Woman14 081
4.-Smrtihlav6022
5.3.Mimi šéf4747
6.5.Strážci galaxie vol. 23305
7.4.Vetřelec: Covenant2752
8.9.Příšerky pod hladinou2139
9.8.Šmoulové: Zapomenutá vesnice2097
10.6.Kráska a zvíře1843
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám