Hlavní obsah

Nová DVD: Místo u moře, Ulička slávy a Kruhy

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází Místo u moře, za které dostal Casey Affleck, host nadcházejícího MFF Karlovy Vary, Oscara. Podle románového bestselleru natočil Ang Lee Uličku slávy. Pro milovníky hororu je americký film Kruhy.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Místo u moře

Nová DVD

Po smrti svého staršího bratra Joea zjišťuje Lee Chandler s překvapením, že byl svým bratrem ustanoven jako jediný opatrovník synovce Patricka. Vrací se tedy do rodné vesnice, aby pečoval o temperamentního teenagera. Lee a Patrick se oba snaží smířit s životem ve světě bez Joea.

Místo u moře, USA 2016, drama, 137 min., režie: Kenneth Lonergan, hrají: Casey Affleck, Michelle Williamsová, Lucas Hedges a další.

Ulička slávy

Nová DVD

Devatenáctiletý vojín Billy Lynn, který se společně s dalšími členy speciální jednotky Bravo v Iráku zapojil do nebezpečné vítězné bitvy, přijíždí na několik dní domů, aby se tu zúčastnil slavnostní přehlídky. Jeho vzpomínky se ale od oficiální verze toho, co se stalo, liší. V očích americké veřejnosti jsou hrdinové. Ale vidí se tak i samotní vojáci?

Ulička slávy, USA 2016, drama, 108 min., režie: Ang Lee, hrají: Joe Alwyn, Kristen Stewartová, Chris Tucker, Garrett Hedlund, Vin Diesel a Steve Martin a další.

Kruhy

Nová DVD

Kruhy se odehrávají třináct let po událostech předchozího dílu. Příběh o vraždícím filmu je považován jen za hororovou historku, přesto studentku Julii zneklidní změna chování jejího přítele Holta, který prý toto video viděl.

Kruhy, USA 2017, horor, 102 min., režie: F. Javier Gutiérrez, hrají: Vincent D´Onofrio, Laura Wigginsová, Johnny Galecki a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám