Hlavní obsah

Hvězdou Rock for People budou Paramore

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní hvězdou letošního ročníku hudebního festivalu Rock for People bude americká skupina Paramore. Oznámili to dnes pořadatelé. Před dvěma dny uvedli, že na festivalu, který se odehraje 4. až 6. července v Hradci Králové, vystoupí i americká kapela Mastodon.

Foto: archív Rock for People

Paramore se na festival vrátí po šesti letech.

Článek

Kapela Paramore, v jejímž čele stojí zpěvačka Hayley Williamsová, dorazí do Hradce Králové vyzbrojená nejen svými největšími hity, ale představí i kousky ze svého zbrusu nového alba After Laughter, které vyjde 12. května.

K tvůrčímu tandemu energické zpěvačky a kytaristy Taylora Yorka se na něm po sedmileté pauze vrací bubeník a spoluzakladatel kapely Zac Farro, se kterým se představí na královéhradeckém festivalu. Vystoupili na něm již v roce 2011.

Paramore vznikli v roce 2004 ve Franklinu ve státě Tennessee. Po debutovém albu All We Know Is Falling (2005) vydali kolekce Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013), přičemž s tou poslední se jim podařilo pokořit americký žebříček. Kromě toho vydali i dvě živé nahrávky a pět EP. Na kontě mají jednu cenu Grammy, pět Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award či tři NME Awards.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám