Hlavní obsah

Anděl Páně 2 vychází na DVD

Novinky, Stanislav Dvořák

Komerčně nejúspěšnější český film roku 2016, pohádka Anděl Páně 2 Jiřího Stracha, vychází na DVD. Protagonisté filmu ho pokřtí 27. března.

Foto: Falcon

Anděl Páně 2

Článek

Anděl Páně 2 je pohádkový vánoční příběh pro děti i rodiče. Anděl a čert v něm jdou hledat jablko poznání, které ztratili, a na Zemi bojuje o existenci vdova s dcerkou, která se snaží obohatit skromný rodinný rozpočet mikulášskou koledou. To jí chtějí zkazit tři zloději a také zbohatlický švec. Režisér už naznačil, že nevylučuje další pokračování.

DVD kromě filmu obsahuje pohledy do zákulisí na kostýmy, masky či triky, rozhovory s režisérem i herci, vtipné zkažené scény a anketu s oblíbenými herci o tom, proč rádi hrají v pohádkách.

Foto: Bontonfilm

Anděl Páně 2

„V pohádkách já hraju rád, protože vím, že hodně pohádek zůstává. Taky to hraní je takový pohádkový, je tam víc stylizace. A navíc pohádky mají takovou čistou auru,“ vysvětlil Bolek Polívka.

„Hraní v pohádkách je určitě něčím specifické, ten žánr má svoje, stejně jako drama nebo komedie. Je to takové herectví s nadsázkou, s lehkostí a humorem. Přece jenom je to pro děti. Pro herce je vždycky fajn, když si to můžou trochu zpestřit. V tom je herectví určitě krásné, že se ty věci střídají a mění,“ řekla Klára Issová.

Reklama

Výběr článků

Načítám