Hlavní obsah

Beats for Love bude největší v historii, přijede i Wilkinson

Právo, hon

Letošní ročník festivalu Beats for Love, který je největším tanečním festivalem ve střední Evropě, odhalil další jména. Mezi letošními vystupujícími nebude chybět světová megastar Wilkinson, nejlepší hardcore dýdžejka světa Miss K8, nejlepší breakbeat dýdžejka Lady Waks nebo legenda Krafty Kuts, který vystoupí i se svým dvorním Dynamite MC. Na programu festivalu se objevují i live projekty jako kapela N.O.H.A. či bratrské duo Ragga Twins.

Foto: Beats for Love

Wilkinson

Článek

„Letos se našemu booking týmu opravdu dařilo, a tak se budeme těšit na spousty světových hvězd napříč všemi tanečními styly. Mnoho z nich jsme již zveřejnili, ale spousta jich na své oznámení teprve čeká. Rozhodně letos půjde o nejsilnější program v pětileté historii festivalu, na který jsme již teď opravdu hodně hrdí,” říká ředitel festivalu Kamil Rudolf.

„Mezi jedna z největších jmen letošního ročníku rozhodně patří Wilkinson z Velké Británie, který získal ocenění Nejlepší skladba, Nejlepší album, Nejlepší video, Nejlepší producent a Nejlepší živý projekt. Také má na svědomí skladby Tonight, Half Light nebo Afterglow, které bouraly příčky světově uznávané UK Chart,“ dodal Rudolf.

Wilkinson vystoupí na nové Main Stage, která bude umístěna na velké ploše industriálního parku Dolní Vítkovice a bude mít kapacitu více než 30 tisíc lidí.

Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 490 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám