Hlavní obsah

Tata Bojs vystoupí v zahradě

Právo, šíd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 26. března od 20 hodin vystoupí na zahradě pražské Villy Pellé skupina Tata Bojs.

Foto: Jan Šída, Právo

Tata Bojs-zleva Milan Cais (bicí) a Mardoša (baskytara).

Článek

Koncert je koncipován jako slavnostní zakončení výstavy Dveře dovnitř multimediálního umělce, bubeníka a zakladatele skupiny Milana Caise.

Formace využije zadní terasu vily coby pódium, kterou osvětlí vlastním světelným parkem. Trvání koncertu je plánováno na hodinu a půl. V elektroakusticky pojatém setu se fanoušci dočkají průřezu všemi alby. Zvláštností bude, že bubeník Milan Cais bude za bicí soupravou stát. Kapacita zahrady je tři sta lidí, akce se uskuteční za každého počasí.

Foto: Jan Šída, Právo

Tata Bojs - zleva Mardoša (baskytara) a Milan Cais (bicí)

Po skončení výstavy Dveře dovnitř se od středy 29. března do neděle 2. dubna ve vile uskuteční expozice složená z děl finalistů cen Czech Grand Design. Ta ukáže to nejlepší, co vzniklo za uplynulý rok v oblasti módy, grafického i klasického designu, fotografie či ilustrace.

Od 24. dubna do 7. července se v galerii představí tvorba ilustrátora Miroslava Šaška, autora sedmnácti obrázkových knih o zemích celého světa a jejich metropolích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám