Hlavní obsah

Potvrzeno. Young Sheldon naváže na Teorii velkého třesku už letos

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh předcházející seriálu Teorie velkého třesku, kde vystupuje malý otravný génius Sheldon Cooper, přijde ještě letos, uvedl server BBC. Bude se jmenovat Young Sheldon (Mladý Sheldon).

Foto: Profimedia.cz

Iain Armitage (malý Sheldon)

Článek

Tvůrci superúspěšného sitkomu Chuck Lorre a Steve Molaro se chtějí zaměřit na dětství budoucího fyzika v Texasu, kde ho vychovávali nábožensky založená matka a otec alkoholik. Malého Sheldona bude hrát Iain Armitage a bude mu devět let. Známý představitel dospělého Sheldona Jim Parsons s tvůrci seriálu spolupracuje.

Foto: CBS

Jim Parsons

Jak už dříve naznačily neoficiální zprávy, jeho matku hraje Zoe Perryová, která je skutečnou dcerou herečky, jež hrála Sheldonovu matku v Teorii velkého třesku. Scénář napsal hlavně Steve Molaro a první epizodu bude režírovat Jon Favreau.

Kdy skončí Teorie velkého třesku?

Steve Molaro podle BBC očekával, že slavný seriál po desáté řadě zřejmě skončí. Šlo ale o neoficiální výroky. Podle jiných zahraničních médií naopak seriál bude pokračovat ještě dva roky. Starý i nový seriál se patrně budou po nějakou dobu vysílat současně.

Teorie velkého třesku už posbírala mnoho cen včetně Emmy a sledovanost je stále velmi dobrá. Patří také k nejdražším seriálům vůbec. V roce 2014 si herci Jim Parsons, Johnny Galecki a Kaley Cuocová prosadili rekordní  honoráře jeden milión dolarů za dvacetiminutovou epizodu. Stejnou částku dostávali i někteří herci ze seriálu Přátelé v devadesátých letech, tehdy měl ovšem dolar větší hodnotu.

Reklama

Výběr článků

Načítám