Hlavní obsah

Sheldon v novém seriálu. Mámu hraje dcera jeho matky z Teorie velkého třesku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server TVLine potvrdil, že seriál, dějově předcházející Teorii velkého třesku, už je na spadnutí. Hlavní role podle serveru dostanou Iain Armitage (malý Sheldon) a Zoe Perryová (jeho maminka).

Foto: Profimedia.cz

Zoe (vlevo) hraje Sheldonovu matku a současně je dcerou Laurie Metcalfové, která hraje také Sheldonovu matku.

Článek

Fanoušky série pobavilo, že Zoe je skutečná dcera herečky Laurie Metcalfové, která hraje v Teorii velkého třesku také Sheldonovu matku, jen zhruba o dvacet let později. Pouze Iain Armitage není příbuzný této herecké rodiny. Jde o chlapečka, který aktuálně hraje v oceňované novince z dílny HBO Big Little Lies (Sedmilhářky).

Sedmilhářky se odehrávají v kalifornském městečku, kde žijí téměř samí bohatí, štíhlí, pohlední, bílí Američané. Matky, které většinou nepracují, se vyžívají v předvádění domů, oblečení či ukázkového manžela, neustále si dokazují, kdo je na společenském žebříčku nejvýše. Své malé bitvy dotahují až do absurdity. Až jednou malým luxusním městečkem, kde neměli žádné skutečné starosti, otřese vražda na základní škole.

Foto: Profimedia.cz

Iain Armitage (malý Sheldon)

Seriál, předcházející Teorii velkého třesku, zatím nemá název. Podle serveru TVLine společnost CBS ještě formálně nepotvrdila, že se bude natáčet, ale je to téměř jisté. Jim Parsons, který hraje dospělého Sheldona, má být výkonným producentem společně s Chuckem Lorrem a Stevem Molarem. Námětem bude „dospívání neurotického génia v Texasu“, o němž se v seriálu často zmiňuje jako o „pekle“.

Server IMDB se v minulosti zmiňoval i o filmu Sheldon, zatím se ale nenatáčí. Seriál Teorie velkého třesku byl mezitím prodloužen o další dva roky a pokračují v něm všichni protagonisté – Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuocová, Simon Helberg i Kunal Nayyar.

Reklama

Výběr článků

Načítám