Hlavní obsah

Nick Cave & The Bad Seeds začnou evropské turné v září. Lístky už jsou v prodeji

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský hudebník, skladatel a zpěvák Nick Cave a skupina The Bad Seeds vyjedou na evropské turné 24. září z britského města Bournemouth. Po několika zastávkách na britských ostrovech vyrazí na pevninu, kde na ně čeká další série koncertů. V pražské O2 areně se zastaví 26. října. Předprodej vstupenek na koncert začal v pátek 17. února.

Foto: archív 10:15 promotion

Nick Cave vystoupí v pražské O2 areně.

Článek

Evropské koncerty následují vystoupení v Austrálii (leden 2017) a USA (květen a červen 2017). Na turné bude mít evropské publikum poprvé možnost zažít koncertní podobu písní z nového alba Skeleton Tree společně s dalšími klasickými skladbami Nicka Cavea & The Bad Seeds. Ti naposledy koncertovali v Evropě na turné v roce 2013. Tehdy vystoupili i v Praze.

Skeleton Tree je šestnácté studiové album Nicka Cavea & The Bad Seeds. Vyšlo v září loňského roku, den po premiéře snímku One More Time With Feeling, celovečerním filmu o vzniku alba, který režíroval Andrew Dominik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám