Hlavní obsah

Potvrzeno. Arnie a Stallone si zahrají ještě jednou Expendables

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli reakce na akční film Expendables 3 byly veskrze špatné, nakonec se bude točit ještě jeden, poslední díl. Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger evidentně hodně touží zavzpomínat si na osmdesátá léta.

Foto: Bontonfilm

Sylvester Stallone se u "trojky" podílel i na scénáři.

Článek

Čtvrtý a poslední díl Expendables by měl jít do kin v roce 2018, uvedl server The Hollywood Reporter. Zatím není známo nic o ději, z herců už účast potvrdili Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger a Jason Statham.

Ve třetím díle se sešla zatím největší parta veteránů akčních filmů, vedle jmenovaných i Mel Gibson, Harrison Ford, Dolph Lungren, Wesley Snipes, Randy Couture a Antonio Banderas, jejich spolupráce na dalším pokračování však jistá není.

Foto: Bontonfilm

Arnie v závěru smutně podotkne: Do muzea patříme všichni.

Přes množství známých jmen byli Expendables 3 hodnoceni jako jeden z nejhorších filmů roku. Příběh se v podstatě nekonal (k autorství se hlásil sám Stallone), na nadhled a vtip úplně zapomněli a zavalili diváky sbírkou plochých komiksových klišé a nereálných bitek. Výslednou trapnost už nešlo omlouvat ani obvyklým vysvětlením, že jde vlastně o nostalgickou komedii.

Nový scénář píšou Dave Callaham a Gregory Poirier a podle neoficiálních informací serveru IMDB by záporňáky mohli hrát Juan Fernández, Benito Martinez, Danny Trejo a Jose Pablo Cantillo.

Reklama

Výběr článků

Načítám