Hlavní obsah

Filmové premiéry: Pasažéři, Assassin´s Creed, V pasti, Zničeni láskou a Lemmy Forever

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin vstupuje dobrodružná sci-fi Pasažéři. Fanoušky populární počítačové hry Assassin´s Creed potěší stejnojmenný celovečerní film. Naomi Wattsová hraje hlavní roli v hororovém thrilleru V pasti. Podle skutečnosti vznikl film Zničeni láskou. Chlastem a drogami poháněná kariéra zpěváka s chraplavým hlasem, to je dokument Lemmy Forever.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 52. týden

Článek

Pasažéři

Trailer k filmu Pasažéři

Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim a Aurora smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...Ale pak zjistí, že loď je ohrožena...

Pasažéři, USA 2016, sci-fi, 116 min., režie: Morten Tyldum, hrají: Jennifer Lawrencová, Chris Pratt a další.

Assassin´s Creed

Trailer k filmu Assassins Creed

Usvědčený vrah Callum Lynch je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se do minulosti a prožít vzpomínky předků.

Assassin´s Creed, USA 2016, akční sci-fi, režie: Justin Kurzel, hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillardová, Jeremy Irons, Brendan Gleeson a další.

V pasti

Trailer k filmu V pasti

Matka paralyzovaného Stephena o své dítě nepřetržitě pečuje, ale v domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po matčině smrti uzavřel do sebe a Mary se ho rozhodne vzít domů. Uprostřed sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová, ale Mary cítí, že tu někde je...

V pasti, Francie 2016, thriller, režie: Farren Blackburn, hrají: Naomi Watts, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, Oliver Platt a další.

Zničeni láskou

Trailer k filmu Zničeni láskou

Žena - vězeňkyně, čekající na verdikt, se zamiluje do ředitele věznice. Vědom si vzájemného vztahu se muž zmítá mezi pocitem moci a neočekávanými lidskými emocemi vůči nesprávné ženě. Vedena touhou po lásce, naivitou i silnými ambicemi žena využívá jedinou účinnou zbraň: svoji ženskost.

Zničeni láskou, Francie/ Belgie 2016, 110 min., režie: Pierre Godeau, hrají: Guillaume Gallienne, hrají: Adele Exarchopoulosová, Stéphanie Cléau a další.

Lemmy Forever

Trailer k filmu Lemmy Forever

Lemmy jezdil jako roadie s Jimim Hendrixem, důvěrně radil Sidu Viciousovi, hrál v kapelách Merseybeat a Psychadelic, inspiroval vznik trash metalu. Na své cestě se stal věčnou inspirací takovým legendám, jako Dave Grahl, Slash, Metallica. Film ho sleduje v sebeodhalujících chvílích doma, při jam sessions s Davem Grahlem i jako rockového hrdinu.

Lemmy Forever, USA 201, dokument, 110 min., režie: Greg Olliver

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám