Hlavní obsah

Padesát odstínů „dvojka”: Trochu se svlékáme a padáme ve vrtulníku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film Padesát odstínů šedi se dočkal pokračování s názvem Padesát odstínů temnoty a nabízí trailer. Podle některých byl první díl erotický snímek, podle jiných spíš nechtěná komedie, každopádně jeden z nejhůře hodnocených filmů jak fanoušky, tak i kritikou.

Upoutávka na film Padesát odstínů temnotyVideo: Universal

 
Článek

Ve středu dění se opět nacházejí studentka Anastasia (Dakota Johnsonová), již trošku zkušenější a ne tak úplně „šedá myš” a „tajemný podnikatel Christian Grey” (Jamie Dornan).

V traileru se divačky dočkají náznaků svlékání a vzdechů a překvapivě i vrtulníku, v němž se někdo zřítí, nevidíme ale, jestli to byl tajemný Grey. O hudební doprovod traileru se postaral Miguel se svým coverem písně Crazy in Love, kterou zpívala Beyoncé.

Padesát odstínů temnoty režíroval James Foley a obsadil vedle hlavní dvojice také Kim Basingerovou, Luka Grimese, Maxe Martiniho a Hugha Dancyho. Do českých kin film vstoupí 9. února 2017.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám