Hlavní obsah

Britský producent a DJ Sigala přijede na Beats for Love

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé festivalu Beats for Love zveřejnili jméno prvního účinkujícího, který bude jedním z největších lákadel nadcházejícího ročníku. Půjde o britského producenta a DJ Sigalu, jehož jméno letí strmě vzhůru a na kanálu Youtube má stovky miliónu zhlédnutí.

Foto: Beats for Love

Sigala

Článek

Sigala, vlastním jménem Bruce Fielder, se do podvědomí celého světa dostal v roce 2015 svým debutovým singlem Easy Love, v kterém se objevují samply tracku ABC od Jackson 5.

„Jeho další singly Sweet Lovin a Say You Do, na kterém spolupracoval s Imani a DJ Freshem, se umístily v UK Single Chart na třetím, respektive pátém místě. Proslýchá se, že aktuálně pracuje na svém debutovém albu, ale mezitím stačil vydat další track Give Me Your Love, kde vokál obstarala další obrovská hvězda, a to nikdo menší než John Newman,“ uvedl mluvčí festivalu Matyáš Ožana.

V České Republice Sigala vystoupí vůbec poprvé a získat ho pro festival Beats for Love nebylo nic jednoduchého. „Snažili jsme se jej zabookovat už pro ročník 2016, ale to se bohužel nepovedlo. Proto jsme nesmírně rádi, že to tentokrát vyšlo a my jej budeme moct poprvé představit nejen českému publiku na jubilejním 5. ročníku našeho festivalu,“ prozrazuje informace z vyjednávání ředitel Beats for Love Kamil Rudolf.

Reklama

Výběr článků

Načítám