Hlavní obsah

Ondřej Gregor Brzobohatý odstartuje Universum Tour

Právo, jaš

Zpěvák, skladatel a herec Ondřej Gregor Brzobohatý zahájí v neděli 4. prosince v brněnském Sono Centru své koncertní Universum Tour. O týden později, 11. prosince, vystoupí v ostravském Gongu a letošní minisérii ukončí 18. prosince v pražském Foru Karlín.

Foto: archív O. Gregora Brzobohatého

Ondřej Gregor Brzobohatý startuje tour v neděli 4. prosince v Brně.

Článek

V těchto dnech také vychází DVD záznam Brzobohatého jarního Symphonicum Tour, které absolvoval se svou kapelou a symfonickým orchestrem.

„Na Universum Tour mě bude také doprovázet podstatně větší kapela, než s jakou koncertuji běžně. To je ale asi jediná podobnost obou sérií. Koncepce Universum Tour bude úplně jiná. Už stylem muziky, v níž tentokrát budu o trochu odvážnější. Dalo by se říci, že Universum Tour bude hudebně víc tepat,“ říká Gregor Brzobohatý.

Jiná prý bude i vizuální stránka. „Chtěl bych, aby tu šlo ještě o něco víc než jen o zábavu. Nemíním mentorovat, to vůbec ne, pouze se mi v hlavě utvářejí a seřazují myšlenky a nápady, které bych rád předal. Myslím si totiž, že každý umělec by měl publiku nabízet právě to, co se v něm odehrává, a ne kalkul, co by se asi tak mohlo tutově líbit. Pak je na divákovi, jestli si jeho myšlenky najde a bude je s ním sdílet nebo ne,“ vysvětluje umělec.

Na jaře vydá novou sólovou desku a v Universum Tour bude pokračovat dalšími koncerty v Čechách i na Slovensku. Začne 15. března v Hradci Králové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám