Hlavní obsah

Nová alba: Lenka Nová & Michal Horáček, Two Door Cinema Club či Kings Of Leon

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dalším předvánočním týdnu se na trh dostalo i nové album zpěvačky Lenky Nové, pro něž texty napsal zkušený Michal Horáček. Ze zahraničí stojí za pozornost novinky skupiny Two Door Cinema Club, Kings Of Leon nebo Kaiser Chiefs.

Článek

Lenka Nová & Michal Horáček: Čtyřicítka

Foto: Kudy kam

Nová alba

Na nové album si talentovaná zpěvačka Lenka Nová nechala napsat písničky od svých hudebních přátel. Texty napsal Michal Horáček a tematicky je věnoval generaci čtyřicátníků. Na ty ostatně cílí album jako celek.

Two Door Cinema Club: Gameshow

Foto: Parlophone

Nová alba

Čtyři roky čekali fanoušci severoirské formace Two Door Cinema Club na novou, v pořadí třetí desku. Dočkali se na ní vlídného indie rocku, kterým se formace před šesti lety prosadila již na debutovém počinu.

Kings Of Leon: Walls

Foto: RCA

Nová alba

Americká formace Kings Of Leon pokračuje na svém sedmém studiovém albu v jakémsi rozjímání nad rockovou hudbou. Dokázala opět vymyslet zdařilé a neotřelé melodie i velmi emotivní hudební stopy. Rozhodně to ale není nejsilnější kolekce v její diskografii.

Tom Chaplin: The Wave

Foto: Island

Nová alba

Tom Chaplin je zpěvák, pianista a kytarista vynikající britské kapely Keane. Ta má momentálně pauzu, a tak se rozhodl vydat sólový debut v podobě kolekce The Wave. Je na ní sofistikovaný pop tak, jak ho má Chaplin rád.

JoJo: Mad Love

Foto: Atlantic

Nová alba

Americká zpěvačka JoJo byla v polovině takzvaných nultých let považována za velký talent. Po svém druhém albu se ale na deset let odmlčela. Nyní se vrací se třetí kolekcí, na které se představuje v duchu převážně průměrného r’n’b.

Kaiser Chiefs: Stay Together

Foto: archív kapely

Nová alba

Britští Kaiser Chiefs už asi mají silná léta své kariéry za sebou, nicméně ani na nové desce Stay Together nevykazují znaky přílišné opotřebovanosti. Spojili rock s popem, více se přiklánějí k tomu druhému a nabízejí i slušné melodie.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám