Hlavní obsah

Nové knihy: Child, Crais, Seifert i Polansky

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detektivní příběhy, vzpomínky Jaroslava Seiferta jako koruna sebraného díla, reportáž zpod newyorských Dvojčat, audiokniha i komiks. Nabídka čerstvých novinek.

Článek

Lincoln Child, Douglas Preston:

Relikvie

Nové knihy

Expedice v Amazonské džungli pátrá po tajemném kmeni Kothogů. Nalezne chatrč s kultovními předměty kmene, mezi nimiž je soška podivné bytosti. Vedoucí výpravy ji uloupí a pošle do Muzea dějin přírody v N.Y. Celá expedice ale skončí tragicky…

BB art, přeložil Jaroslav Žerávek, 352 stran, 349 Kč

Robert Crais:

Slib

Nové knihy

Detektivní příběh, v němž se protnou osudy soukromého detektiva Elvise Colea, jeho parťáka Joe Pikea, Scotta Jamese s legendárním policejním psem Maggie. A zabijáka, který má jedno pravidlo: Nikdy nenechávej svědka naživu.

Metafora, přeložili Hana a Martin Sichingerovi, 376 stran, 299 Kč

Jaroslav Seifert, Marie Jirásková (editorka):

Dílo J. Seiferta 15. - Všecky krásy světa, Co všechno zavál sníh – Dodatky

Nové knihy

Závěr vydávání celého básníkova díla obsahuje různé verze vzpomínkové knihy, vycházející v samizdatu, v cenzurované formě i oficiálně, doplňuje je pak soubor Co všechno zavál sníh, který vyšel v Albatrosu roku 1992 a nyní je rozšířen o neznámé texty rukopisných verzí.

Akropolis, 720 stran, 499 Kč

Paul Polansky:

Tábor smrti Lety

Nové knihy

Kniha o koncentračním táboře v Letech. Autor z archivů  vynesl nepohodlné informace dokládající, že vězni byli využíváni na otrockou práci či posíláni transporty do Osvětimi a v neposlední řadě, že tábor určený později výhradně pro Romy řídili čeští četníci.

Antifašistická akce, Československá anarchistická federace a Institut kritických studií, překlad Jan Votřel ad., 510 stran, 330 Kč

Miloš Hoznauer:

Cesta do hlubin kantorovy duše

Nové knihy

Autor bývá označován za živoucí legendu pražských češtinářů. Svou učitelskou práci vždy pojímal jako jedno velké divadelní představení: vstoupil do třídy, opona se rozhrnula a představení mohlo začít. A čím více se ho účastnilo i publikum, tím lépe...

Dokořán, 196 stran, 249 Kč

Veronika Bednářová:

Má americká krása

Nové knihy

Unikátní soubor povídek a reportáží přední české novinářky přináší neotřelé pohledy na Spojené státy a jejich atmosféru. Najdete v ní Hollywood, Silicon Valley, Arlingtonský hřbitov, procházku Central Parkem, Broadwayí a příběh zkázy newyorských Dvojčat.

Radioservis, Tebenas, čte Bára Hrzánová, 7:50 hodin, CD 299 Kč

Fiona Staplesová, Brian K. Vaughan:

Sága 3

Nové knihy

Ve třetím svazku mnoha cenami ověnčeného komiksového eposu se Marko a Alana konečně setkávají se svým idolem – spisovatelem, který jim ukázal cestu. Ale i jejich pronásledovatelům došlo, že přesně tohle budou chtít udělat, a tak se k nim nebezpečně blíží

BB art, přeložil Richard Podaný, 160 stran, 399 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám