Hlavní obsah

Filmové premiéry: Božská Florence, Ben-Hur, Můj kamarád drak a Buchty a klobásy

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Meryl Streepová hraje titulní roli ve filmu Božská Florence. Novou verzi slavného filmu Ben Hur natočil Timur Bekmambetov. Snímkem Drak Elliot je inspirována novinka Můj kamarád drak. Mládeži nepřístupný animovaný film se jmenuje Buchty a klobásy.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 33. týden

Článek

Božská Florence

Trailer k filmu Božská Florence Video: Bioscop

Meryl Streepová hraje závratně bohatou ženu, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné. Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat velkolepý koncert v Carnegie Hall, její manžel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chránil před krutou pravdou o jejím talentu, čelí obtížné výzvě...

Božská Florence, USA 2016, drama/ komedie, 110 min., režie: Stephen Frears, hrají: meryl Streepová, Hugh Grant, Simon Helberg a další.

Ben-Hur

Trailer k filmu Ben HurVideo: Forum Film CZ

Ben Hur je epický příběh potomka významného knížecího rodu z Jeruzaléma, kterého jeho adoptivní bratr Messala, vysoce postavený příslušník římské armády, křivě obviní ze zrady. Ben-Hurova rodina včetně milované manželky skončí ve vězení, on sám je zbaven majetku a odsouzen k doživotním galejím. Po třech letech na moři se však Ben-Hur vrací do vlasti s jedinou myšlenkou na pomstu.

Ben-Hur, USA 2016, dobrodružný, 123 min., režie: Timur Bekmambetov, hrají: Jack Huston, Morgan Free-man, Toby Kebbell, a další

Můj kamarád drak

Trailer k filmu Můj kamarád drakVideo: Falcon

Robert Redford hraje starého řezbáře, který udivuje děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi. Pro jeho dceru Grace jsou to jen historky… dokud nepotká záhadného desetiletého malého Peta, který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. Za pomoci jedenáctileté Natalie, jejíž otec Jack vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje.

Můj kamarád drak, USA 2016, rodinný, 103 min., režie: David Lowery, hrají: Karl Urban, Bryce Dallas Howard, Robert Redford, a další.

Buchty a klobásy

Trailer k filmu Buchty a klobásyVideo: Falcon

První mládeži nepřístupný počítačem animovaný film vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket.

Buchty a klobásy, USA 2016, animovaná komedie, 89 min., režie: Conrad Vernon a Greg Tiernan, hrají (hlasy): James Franco, Jonah Hill, Kristen Wiigová, Seth Rogen a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám