Hlavní obsah

Lady Gaga do filmu. Zahraje si s Bradleym Cooperem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extravagantní popová zpěvačka Lady Gaga dostane první hlavní roli ve filmu. S Bradleym Cooperem chce natočit remake klasického hollywoodského dramatu/muzikálu A Star is Born (Zrodila se hvězda).

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Lady Gaga s Tonym Bennettem

Článek

Bradley Cooper, jeden z nejoceňovanějších herců současnosti, si po filmech jako Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku, Terapie láskou a Americký sniper chce vyzkoušet režii. I pro něj to bude svým způsobem debut.

Lady Gaga se už dříve objevila ve filmech Machete Kills a Muži v černém tři, o žádné velké hraní se tam ovšem nejednalo. Nechala se slyšet, že speciálně pro nový film přichystá nové nahrávky a je prý naprosto nadšená, že „bude pracovat s brilantním vizionářem (Bradleym Cooperem).”

Foto: Warner

Americký herec Bradley Cooper

Film chtěl původně režírovat Clint Eastwood a vybral si do něj samotnou Beyoncé, pěvecká superhvězda ale na vlastní žádost odešla. Aktuálně platí, že na režisérskou stoličku zasedne Cooper, a to zřejmě příští rok v Kalifornii.

Úsměv vzbuzuje fakt, že tenhle příběh není jen remake, ale remake remaku remaku. Zrodila se hvězda byl původně film z roku 1937, pak udělali další roku 1954. Dnes je dostupnější spíše verze ze sedmdesátých let, kde hráli Kris Kristofferson a Barbra Streisandová. Úspěšný muzikant se v hudebním dramatu zamiloval do zpěvačky Esther a postupně z ní udělal hvězdu. Jenže zatímco ona šla nahoru, jeho vlastní kariéra upadla.

Reklama

Výběr článků

Načítám