Hlavní obsah

Nová DVD: Anomalisa, Půlnoční dítě a další

Právo, Věra Míšková

Charlie Kaufman představil v Karlových Varech svůj první animovaný film pro dospělé Anomalisa. Nadpřirozeno s hlubokým lidstvím se prolíná ve filmu Půlnoční dítě. Jak to dopadne, když si Batman vezme dovolenou a svěří dohled nad Gotham City do rukou Ligy spravedlivých, se dozvíte ve filmu Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu. A dva titáni Batman a Superman se utkají v nejočekávanějším souboji naší doby.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 28. týden

Článek

Anomalisa

Nová DVD

Michael Stone - manžel, otec a uznávaný spisovatel - jede na služební cestu do Cincinnati, aby promluvil na konferenci pro pracovníky zákaznických linek. Jakmile se ocitne mimo rutinu každodenního života, díky jednomu nečekanému setkání si uvědomí, co a koho do této chvíle tolik postrádal.

Anomalisa, USA 2016, animované drama, 87 min., režie: Duke Johnson, Charlie Kaufmann, v českém znění: Pavel Šrom, Ivan Jiřík, Hana Igonda Ševčíková a další.

Půlnoční dítě

Nová DVD

Royův nejmladší syn Alton má nadpřirozené schopnosti, kvůli kterým se stane cílem náboženských fanatiků. Jedné noci se ti dva musí dát na útěk, a zatímco honička postupně přerůstá v celostátní štvanici za účasti nejvyšších vládních vrstev, Roy dává v sázku všechno, co má, jen aby odhalil Altonovo životní poslání… ať už je jakékoli.

Půlnoční dítě, USA 2016, sci-fi, 107 min., režie: Jeff Nichols, hrají: Kirsten Dunstová, Joel Edgerton, Adam Driver, Michael Shannon, Sam Shepard a další.

Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu

Nová DVD

Když Joker lstí přiměje Supermana, aby z Arkhamu propustil největší gothamské zločince, musí zasáhnout Robin alias Zázračný chlapec, Cyborg a Wonder Woman! Batman zatím na dovolené zažívá všechno kromě odpočinku - společně s Batgirl a Nightwingem totiž odhalí ďábelské spiknutí Deathstroka a zločinného Banea, kteří se snaží vybudovat armádu schopnou masivní destrukce!

Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu, USA 2016, animovaný, 75 min., režie: Matt Peters a Melchior Zwyer,  hlasy: Troy Baker, Nolan North, Khary Payton a další.

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti

Nová DVD

V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, se impozantní strážce spravedlnosti z Gothamu v obavách z naprosto nekontrolované moci superhrdiny střetává s respektovaným spasitelem Metropolisu. Jenže zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, vynořuje se nové nebezpečí.

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, USA 2016, akční sci-fi, 145 min., režie: Zack Snyder, hrají: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adamsová, Jesse Eisenberg, Diane Lanová, Jeremy Irons, Holly Hunterová, Kevin Costner a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám