Hlavní obsah

Debbi má působivý singl s gospelovým nádechem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou desku zpěvačky Debbi předznamenává singl Hard to Believe. Nazpívala ho s Marcellem z No Distance Paradise. Třetí řadové album chystá s producentem Dušanem Neuwerthem.

Foto: Universal Music

Zpěvačka Debbi

Článek

Zpěvačka Debbi si jako teenagerka prošla „kafemlejnkem” Superstar, kde nevyhrála, ale na rozdíl od mnohých vítězů neskončila jako béčková stafáž v estrádách a na večírcích. Odstartovala slušnou kariéru. Už v sedmnácti vydala debut Touch The Sun, za který obdržela Anděla.

Pop-soul-folkové album bylo dobře nazpívané a nadprůměrně produkované. Respektovalo moderní trendy a současně navázalo na country a spirituálové kořeny, podobně jako třeba Alison Kraussová, Robert Plant a producent T-Bone Burnett.

Foto: Universal Music

Debbi v klipu Hard to Believe

Zpěvačka vybavená netuctovým hlasem i výbornou angličtinou zanechala nejlepší dojem. Další album Love, Logic & Will potvrdilo její kvality.

Na třetím albu pracuje s producentem Dušanem Neuwerthem (Kryštof, Tata Bojs, Sunshine) a singl Hard To Believe přináší vypiplaný současný pop s gospelovým feelingem. Videoklip režíroval Ondřej Urbanec v produkci společnosti ManaWorld.eu.

Reklama

Výběr článků

Načítám