Hlavní obsah

Hvězdné střípky z festivalu

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudebník a herec Justin Timberlake si vybral pro svůj příjezd do Cannes pláž u luxusního hotelu Majestic. Na lodi, kde se fotily propagační snímky k animovanému filmu Trollové, pro který napsal čtyři písničky (do našich kin ho uvede CinemArt 3. listopadu), pózoval s Annou Kendrickovou, která namluvila hlavní postavu Poppy.

Foto: Reuters

Hudebník a herec Justin Timberlake

Článek

Britský herec Jack O’Connell (seriál Skins, Nezlomný), který hraje v Cannes s Georgem Clooneym a Julií Robertsovou ve filmu Hra peněz, řekl o jeho režisérce Jodie Fosterové: „Jodie? Tuhle ženu obdivuji! Nikdy mě k ničemu nenutila, do ničeho netlačila. A když se dívá na kontrolní projekci, může si být člověk jistý, že řekne „Jo, je to dobré!“

Americký herec Shia LaBoeuf (Transformers, Indiana Jones: Království křišťálové lebky, Nymfomanka), který hraje v soutěžním filmu Americna Honey, bude hrát tenistu Johna McEnroea ve filmu, který připravuje režisér Janusz Metz. Švédskou tenisovou hvězdu a McEnroeova rivala Borga bude hrát Sverrir Gudnason, jeho trenéra Stellan Skarsgard.

Foto: Reuters

Hudebník a herec JustinSusan Sarandonová.

Loňská aféra s vyloučením dam bez vysokých podpatků z účasti na galapředstavení není ničím ve srovnání s letošním rokem rebelek: Susan Sarandonová přišla v kalhotovém kostýmu, Victoria Beckhamová dokonce v kalhotech teplákového střihu (ovšem s diamantovým náramkem Chopard) a Kristen Stewartová si neváhala vzít na afterpárty pruhované šortky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám