Hlavní obsah

Rottrová oslaví 75. narozeniny v O2 areně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Marie Rottrová vystoupí 20. prosince v pražské O2 areně a předvánočním koncertem zároveň oslaví 75. narozeniny.

Foto: Aleš Honus , Právo

Marie Rottrová

Článek

Rottrová patří přes 40 let k našim nejuznávanějším zpěvačkám. Známé jsou zejména hity Řeka lásky, Kůň bílý, Měli jsme se potkat dřív, Lásko, Markétka či Lásko, voníš deštěm a Ten vůz už jel.

„Je to vůbec poprvé, co se v největší české hale posluchačům představím. Trochu mě z toho mrazí v zádech, ale moc se těším, že všem připravíme krásný večer,“ řekla zpěvačka.

„Určitě pozvu na koncert speciální hosty, ale teď ještě nebudu prozrazovat jaké. Chci si pro návštěvníky schovat nějaké překvapení,“ dodala. „Pokud jsem měla v životě to štěstí, že jsem nazpívala tolik oblíbených písniček, jako je Řeka lásky, Markétka, Lásko, voníš deštěm, Máma nebo Prstýnek, tak je prostě musím na takovém koncertě zpívat. Ale určitě zařadím i novější písničky, protože mám ráda všechny svoje písničky. Vždyť některé zpívám už čtyřicet let, a přesto mě nepřestaly bavit,“ dodává.

Foto: Suprahon

Marie Rottrová

Rottrová před pěti lety ukončila kariéru a na nějakou dobu se skutečně stáhla. Netrvalo to ale dlouho.

„Najednou jsem měla strašně chudý život. Původně jsem myslela, že to bude fajn, že v nejlepším se má přestat. Přesvědčovala jsem samu sebe, zatímco ostatní přesvědčovali mě, že to nevydržím. A měli pravdu. Najednou se můj život ochudil o něco úžasného,“ uvedla. Uvažuje dokonce i o desce s novým materiálem, ta je ale ve fázi raných příprav.

Vstupenky na koncert v cenách od 490 Kč budou v prodeji v síti Ticketportal od 26. 2. 2016 v 8:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám