Hlavní obsah

Justin Bieber chce být jiný, ale nejde mu to

Právo, ŠH

Kanadský zpěvák Justin Bieber vydá nové album. Bude se jmenovat Purpose, bude obsahovat osmnáct písniček a vyjde 13. listopadu.

Foto: ČTK

Justin Bieber na pódiu v norském městě Oslo

Článek

Jednadvacetiletý popový idol v uplynulých dnech zveřejnil názvy písniček. Učinil to prostřednictvím Twitteru, když na svém profilu postupně zveřejňoval fotografie, na nichž byly napsány názvy písní, popřípadě jména hostujících interpretů, na různých zdech.

Každý snímek přitom pocházel z jiného světového města, například ze Sydney, Londýna, Stockholmu, Paříže, Osla, Berlína, New Yorku, Philadelphie, Washingtonu, Toronta, Bostonu a dalších.

Justin Bieber, který v minulosti proslul nejenom svými písněmi, ale i řadou kontroverzí a problémy se zákonem, před několika dny uvedl, že by se chtěl změnit a být pozitivní. Moc se mu to ale nedaří.

Poslední incident nastal minulý čtvrtek v norském hlavním městě Oslo. Zpěvák tam ukončil svůj koncert po první písničce. Důvodem byl incident s fanoušky v první řadě, kteří mu bránili utřít vodu rozlitou na pódiu. „Co to děláte? Řekl jsem, přestaňte. Lidi, poslouchejte mě. Snažím se utřít podlahu, dejte mi chvíli,“ komunikoval s fanoušky. Následně však odešel z pódia. „Končím tuto show,“ oznámil.

Prostřednictvím služby Instagram později vysvětloval: „Byl to pro mě náročný týden, dlouhé dny, žádný spánek, musel jsem být připraven pro kamery, fanoušky a tak dále. V žádném případě jsem nechtěl být neslušný, ale rozhodl jsem se ukončit koncert, protože lidé v první řadě neposlouchali, co jsem říkal. Je mi líto lidí, kteří byli vzadu, a omlouvám se každému, koho jsem zklamal,“ napsal.

Událost se stala den poté, kdy Bieber odešel během rozhovoru ve španělském rádiu 40 Principales, při němž propagoval své nové album. S moderátory komunikoval prostřednictvím tlumočníka, a když mu začali klást otázky na tělo, zvedl se a ze studia odkráčel.

Rozhovor se zprvu zaměřil na jeho nový singl a různé zvukové prvky v jeho tvorbě. Později se ho moderátoři začali ptát na to, jestli si rád vypije, zda má partnerku a jestli se obléká sám. Na otázku, zda jim pomůže ovládnout internet pomocí videa na YouTube, zareagoval slovy „Pojďme na to,“ a odešel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám