Hlavní obsah

Nová DVD: Lovci a oběti, Šílenství Debory Logan a Dítě číslo 44

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skutečnými příběhy a životními situacemi je inspirován film Lovci a oběti. Natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby chce hrdinka filmu Šílenství Debory Logan. Po sériových vraždách pátrá na vlastní pěst hrdina filmu Dítě číslo 44.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 37. týden

Článek

Lovci a oběti

Nová DVD

Co dělat, když se člověk ocitne v nekonečné spirále dluhů? Hrdina filmu Jakub hraje hru jménem život ve stylu sex, prachy a rokenrol dokud neudělá pod nátlakem vymahačů krok vedle – za hranu zákona. V tu chvíli začíná jeho běh o život.

Lovci a oběti, Česko 2015, akční, 104 min., režie: Marcus Benois Tran, hrají: Martin Kraus, Tomáš Hanák, Jaromír Nosek a další.

Šílenství Debory Loganové

Nová DVD

Studentka medicíny Mia našla téma pro svou práci: rozhodla se natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Debory Loganové, jíž byla nemoc nedávno diagnostikována. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než choroba.

Šílenství Debory Loganové, USA 2014, thriller, 90 min., režie: Adam Robitel, hrají: Jill Larsonová, Anne Ramseyová, Michelle Angová a další.

Dítě číslo 44

Nová DVD

Lev Děmidov je válečný hrdina, jeho svědomitá práce pro sovětskou tajnou policii mu zajistila postavení, dobré bydlení pro sebe i pro rodiče a krásnou ženu. Když však právě tu odmítne udat, je poslán do vyhnanství. Zde narazí na vraždu, která se podobá jinému případu, označenému za nehodu. S životem na padrť začne na vlastní pěst hledat sériového vraha.

Dítě číslo 44, USA / Česko / Velká Británie / Rumunsko 2015, drama, 137 min., režie: Daniel Espinosa, hrají: Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapaceová, Jason Clarke a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám