Hlavní obsah

Norisová začíná točit VIP vraždy

Novinky, Stanislav Dvořák

Další detektivní série se Soňou Norisovou se začíná točit pod pracovním názvem VIP vraždy. Slovenská herečka ale nebude policistkou jako v Policii Modrava, nýbrž zvědavou spisovatelkou. Seriál odvysílá Prima.

Foto: Prima

Soňa Norisová

Článek

Mužským protějškem Norisové má být mladý detektiv v podání Patrika Děrgela. Seriál bude řešit zločiny z prostředí VIP, tedy bohatých prominentů, kteří si myslí, že je na ně spravedlnost krátká.

„V seriálu jdeme jinou cestou než současné české krimi seriály. Naše příběhy staví na napětí, jsou ryze detektivní a stylem vyprávění se snaží odkazovat ke klasice žánru, jako například k nepřekonatelným detektivkám Agathy Christie,“ tvrdí spoluautorka a kreativní producentka Kateřina Bártů.

Foto: Prima

Patrik Děrgel

„Nabídku zahrát si v detektivním seriálu VIP vraždy jsem přijala i proto, že tato postava je výrazně jiná oproti rolím, které jsem dosud hrála. Není to kriminalistka, i když se pohybuje kolem policejního vyšetřování, ale oblíbená spisovatelka krimi románů, která hledá inspiraci pro své další knihy. Je to chytrá žena, žádná namyšlená celebritka, má nadhled a smysl pro sarkastický humor. Seriál s nadsázkou propojuje svět zločinu a svět celebrit, nechybí v něm napětí a humor. A to mě na něm baví,“ řekla Soňa Norisová.

„Kluk, kterého tu hraju, se v poměrně mladém věku dostal na oddělení vražd, kde se snaží obstát před staršími a zkušenějšími kolegy. Spisovatelka, která se mu plete při vyšetřování případů do práce, mu dost komplikuje život. Z jejich dohadování vzniká řada vtipných situací. Moje postava je mi v lecčems podobná, minimálně v té tvrdohlavosti. Policajta hraju úplně poprvé a musím říct, že si to hodně užívám,“ doplnil Děrgel.

Reklama

Výběr článků

Načítám