Hlavní obsah

Zoolander to natřel modelkám v Paříži. Film bude příští rok

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší hvězdou přehlídky Paris Fashion Week nebyla v úterý žádná z vychrtlých modelek, ale kultovní dvojka Zoolander a Hansel (Ben Stiller a Owen Wilson), kteří tak potvrdili, že budou hrát v druhém díle komedie Zoolander.

BEZ KOMENTÁŘE: Ben Stiller a Owen Wilson na přehlídkovém mole v Paříži

 
Článek

Herci v úterý v Paříži nastoupili na molo v modelech z kolekce od Valentina a působili jako praví profesionálové. Svůj nejsilnější look nazvaný „Blue steel“ si ovšem Zoolander zřejmě nechává až na konec.

Crazy komedie o přihlouplých mužských modelech, jedné novinářce a zlém průmyslníkovi, který vyrábí „hadříky“ díky dětské práci v Asii, se stala hitem v roce 2001. Už dlouho se mluvilo o tom, že Stiller natočí pokračování. Klíčová byla účast dvojice Stiller – Wilson, ale ve filmu nesmějí chybět ani Will Ferrell a Christine Taylorová.

Stiller se proslavil jako vynikající komik ve filmech Zoolander, Fotr je lotr, Vybíjená, Závist, Starsky & Hutch či Tropická bouře. Zoolandera a Tropickou bouři také režíroval. I přes několik slabších snímků z poslední doby vzbuzuje Zoolander 2, který má mít premiéru 12. února 2016, velké naděje.

Reklama

Výběr článků

Načítám