Hlavní obsah

Madonna tvrdí, že je diskriminována

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestapadesátiletá americká zpěvačka Madonna tvrdí, že je diskriminovaná kvůli svému věku. Uvedla to v rozhovoru pro hudební magazín Rolling Stone.

Foto: ČTK

Madonna bojuje se svými kritiky.

Článek

Stalo se to v reakci na událost z minulého týdne, kdy britská stanice BBC Radio 1 odmítla do rotací zařadit její nový singl. Její zástupci to zdůvodnili tím, že Madonna je už příliš stará a pro mladé posluchače tím pádem irelevantní.

„Moji kritici a komici mě soudí kvůli věku,“ řekla Madonna hudebnímu magazínu. „Nerozumím tomu a nejsem schopna se s tím smířit. Dívky mají zásadu, že když dosáhnou určitého věku, neměly by se chovat tak, jak se chovaly v mládí. Já ale takovou zásadu nemám Nikdy to tak nebudu dělat.“

Madonna také uvedla, že jejím kritikům na ní řada věcí nevadí. Nejsou ale ochotnu ubrat v případě jejího věku. „Žijeme ve velmi sexistické společnosti, a to, co se teď děje kolem mého věku, považuji za diskriminaci,“ dodala ještě Madonna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám