Hlavní obsah

David Guetta vystoupí v červnu v Praze

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouz David Guetta, jeden z nejslavnějších DJů současnosti, se po pěti letech od svého vystoupení ve vyprodané Tesla Areně vrátí do Prahy. Dějištěm jeho letošního koncertu, který se uskuteční 5. června, bude O2 arena.

Foto: ČTK

David Guetta se do Prahy letos vrátí.

Článek

Předprodej vstupenek bude zahájen ve čtvrtek 26. února, kdy bude pro nejrychlejší zájemce také spuštěna dvoudenní akce se slevou 100 korun na lístek. Od soboty 28. února budou lístky k dostání od 1290 korun.

Sedmačtyřicetiletý Guetta vydal loni album Listen, na kterém v porovnání s předešlými nahrávkami pracoval více s akustickými nástroji.

David Guetta má na kontě ještě dalších pět alb. První počin Just a Little More Love uvedl na trh v roce 2002. O dva roky později vydal počin Guetta Blaster, ze kterého pocházejí singly Money a Stay. V roce 2007 vyšla třetí nahrávka s názvem Pop Life. Z alba pochází i singl Love is Gone (feat. Chris Willis), který se umístil na deváté příčce v britském singlovém žebříčku.

Čtvrté album One Love (2009) a páté Nothing but the Beat (2011) se dostali na 2. příčku britského albového žebříčku.

Reklama

Výběr článků

Načítám