Hlavní obsah

Limp Bizkit zavítají do Hradce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na festival Rock for People do Hradce Králové přijedou také američtí numetaloví Limp Bizkit. Festival se koná od 4. do 6. června.

Foto: Milan Malíček, Právo

Limp Bizkit

Článek

„Opravdu nás těší, že jednání s managementem kapely vykrystalizovalo do této podoby a my budeme mít možnost návštěvníkům festivalu a zejména pak fanouškům Limp Bizkit dopřát tento hudební zážitek,“ řekl Michal Thomes, dramaturg festivalu.

Rock for People se v Hradci Králové odehraje od 4. do 6. června v tradičním Festivalparku. Od 3. do 5. července naváže Rock for People Europe v Plzni, kde se hudební a doprovodný program usadí v bývalé vozovně dopravních podniků v Cukrovarské a v areálu Papíren v Zahradní ulici.

Plzeň se dočká například souborů The Ting Tings, Guano Apes, Movits!, GoMad! & Monster, Bottled in England nebo The Inspector Cluzo.

V Hradci Králové snad konečně vystoupí američtí Faith No More, kteří tam minule kvůli nepřízni počasí nehráli. Dále dorazí Hollywood Undead, Asking Alexandria či Red Fang.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám