Hlavní obsah

Depp, Sandler a Stiller jsou nejpřeplácenější hvězdy

Novinky, Stanislav Dvořák

Největším postrachem hollywoodských účetních jsou letos herci Adam Sandler, Johnny Depp a Ben Stiller. Jejich filmy celkem vydělávají, ale v poměru k jejich honorářům to není příliš výhodný obchod. Naopak snem každého producenta je získat herečku Emmu Stoneovou, která bere málo, ale přitahuje milióny diváků.

Foto: Warner Bros.

Adam Sandler v novém snímku Dovolená za trest

Článek

Adam Sandler získal podle žebříčku Forbes titul nejpřeplácenějšího herce vůbec. Za ním následují Johnny Depp a Ben Stiller. Srovnání se týká příjmů z posledních tří filmů do června 2014.

Foto: Reuters

Johnny Depp v Pekingu při premiéře svého nového filmu Transcedence.

Sandlerovy filmy údajně vydělají studiu zhruba 3 dolary za každý dolar investovaný do jeho honoráře. Johnny Depp vydělá něco přes 4 dolary a Ben Stiller necelých pět dolarů.

Vedle nich však existují hvězdy jako Emma Stoneová, která promění každý dolar svého honoráře v 80 dolarů pro studio. To z ní dělá téměř zázračnou investici a sen všech producentů.

Foto: Reuters

Mezi vyhledávanými hosty 60. Berlinale byl i americký herec Ben Stiller, který doprovodil film Greenberg.

Mezi další drahé herce, kteří nedělají hollywoodským bossům moc velkou radost, patří Ryan Reynolds, Tom Hanks, Will Ferrell, Channing Tatum, Denzel Washington a Ben Affleck. Jedinou přeplácenou herečkou mezi hollywoodskými hvězdami je v současnosti Sandra Bullocková.

Nejpřeplácenější a nejlépe placení herci Hollywoodu:

Nejpřeplácenější:

1. Adam Sandler

2. Johnny Depp

3. Ben Stiller

Nejlépe placení:

1. Robert Downey Jr.

2. Dwayne The Rock Johnson

3. Bradley Cooper

Něco jiného jsou nejlépe placení herci, kteří se studiům hodně vyplatí, i když chtějí ještě více než Sandler a Depp. Mezi ně letos patří Robert Downey Jr., který si za rok vydělá přibližně 75 miliónů dolarů, Dwayne “The Rock” Johnson s asi 52 milióny dolarů a Bradley Cooper, který si za rok na konto připíše asi 46 miliónů dolarů. Další multimilionáři v žebříčku jsou Leonardo DiCaprio, Chris Hemsworth, Liam Neeson, Ben Affleck, Christian Bale, Will Smith a Mark Wahlberg.

Reklama

Výběr článků

Načítám